Actualiteiten

Volg ons!
x

Laten we ons even voorstellen

 

David Blankers

David Blankers

Directeur/adviseur

David Blankers (1966) is sinds 1985 werkzaam in de accountancy.
Per 1 januari 2003 heeft hij het initiatief genomen tot de start van ons kantoor. Door zijn jarenlange ervaring en brede vakkennis is hij een waardevolle gesprekspartner.

David@blankers-vanvark.nlElibert van Vark

Elibert van Vark

Directeur/adviseur

Elibert van Vark (1975) is sinds 1998 actief in de accountancy. Vanaf december 2004 werkt Elibert bij ons kantoor en per 1 januari 2006 is hij partner geworden. Met zijn accountantsopleiding en ruime ervaring is Elibert een allround adviseur.

Elibert@blankers-vanvark.nl


Erno Kwetters

Erno Kwetters RB

Directeur/adviseur

Erno Kwetters (1969) is sinds 1994 werkzaam in het vak. In januari 2009 is Erno in dienst gekomen en per 1 januari 2010 is hij partner geworden. Door zijn werkervaring en opleiding tot Register Belastingadviseur beschikt hij over gedegen vakkennis.

Erno@blankers-vanvark.nlAndre Andries  Andre Andries

Relatiebeheerder

Andre Andries (1953) is in 2011 in dienst gekomen bij Blankers & Van Vark. Hij is verantwoordelijk voor de salarisverwerking binnen ons kantoor en voorziet cliënten van advies op het gebied van personeelszaken. Door zijn jarenlange ervaring beschikt hij over ruime vakkennis op dit specifieke vakgebied.

Andre@blankers-vanvark.nl


Arjan van den EndenArjan van den Enden

Relatiebeheerder

Arjan van den Enden (1972) is sinds 1996 actief binnen de accountancy en heeft zijn jarenlange MKB-ervaring opgebouwd in de samenstelpraktijk van twee accountantskantoren. Zijn kerntaken bestaan uit het opstellen van jaarrekeningen, prognoses, tussentijdse cijfers en fiscale aangiften. Door zijn ervaring en gedegen vakkennis is Arjan een breed inzetbare adviseur. 

Arjan@blankers-vanvark.nl