Actualiteiten

Volg ons!
x

Werkwijze

Onze missie om dé (gespreks)partner te zijn voor ondernemers vertaalt zich naar de volgende werkwijze.

Uw doelstellingen
Om een goede partner voor u te kunnen zijn beginnen we met de inventarisatie van uw doelstellingen en behoeften. Dat doen we in een vrijblijvend intake gesprek. Vervolgens stemmen we af hoe wij onze dienstverlening optimaal in kunnen zetten om uw doelstellingen te realiseren.

 

Duidelijke taal

Duidelijke taal wil iedereen en ondernemers in het bijzonder. Duidelijkheid loopt als een rode draad door onze dienstverlening heen, als het gaat om inzicht in uw financiële positie, in onze advisering en in onze tariefstelling. Wat betreft de tariefstelling ontvangt u vooraf een prijsopgave voor de jaarlijks terugkerende werkzaamheden en de uurtarieven voor de extra werkzaamheden. Kortom u weet precies waar u met ons aan toe bent!

Deskundigheid

Natuurlijk drijft de dienstverlening op deskundigheid. Deze deskundigheid is gewaarborgd door onze goed opgeleide medewerkers, die door cursussen, vakliteratuur en kennisbanken op internet hun kennis up to date houden. Daarnaast zijn wij lid van de Nedelandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) en van het Register Belastingadviseurs (RB). Mede hierdoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk van specialisten op allerlei gebied, die we kunnen raadplegen, wanneer dat nuttig en/of nodig is.

 

Proactief meedenken

Onze werkwijze is te typeren als praktisch en slagvaardig, waarbij we oplossingsgericht denken en werken. Wanneer u daarom vraagt voorzien we u van advies, maar wanneer dat nodig en/of nuttig is voorzien we u ook ongevraagd van advies. Proactief meedenken dus!