AltenaTalent bij Blankers & Van Vark

01-03-2022
Het afgelopen half jaar is Iwana Copier werkzaam geweest bij ons op kantoor in het kader van haar trainneeship bij AltenaTalent. AltenaTalent biedt jonge hoogopgeleide werknemers de mogelijkheid om driemaal een halfjaar een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende bedrijven in de gemeente Altena. Iwana was een van de deelnemers en zij koos ervoor om een halfjaar bij ons te werken.

"De eerste ronde heb ik een half jaar gewerkt bij Blankers & Van Vark. Hier heb ik voornamelijk administratieve werkzaamheden mogen uitvoeren. Daarnaast heb ik ook activiteiten mogen uitvoeren rondom de social media. Ik heb veel nieuwe dingen mogen leren op het gebied van financiële administratie. Denk hierbij aan het verwerken van administraties, indienen van belastingaangiftes en het leren omgaan met diverse programma’s zoals Unit4."

Verder heeft Iwana een enquête uitgezet onder onze klanten waarbij de focus lag op de kwaliteit van onze dienstverlening. Met de resultaten zijn wij enorm tevreden en deze verschaffen ons als kantoor nieuwe inzichten. Wij willen Iwana dan ook hartelijk danken voor de fijne samenwerking het afgelopen halfjaar en hopen van harte dat zij ook met een goed gevoel terugkijkt op de afgelopen periode.