Werken bij Blankers & Van Vark

Als team werken wij voortdurend aan een optimale kwaliteit van onze dienstverlening en bouwen wij sterke klantrelaties.

Daarnaast vinden wij een goede onderlinge sfeer belangrijk. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die deze uitgangspunten volledig onderschrijven.

Blankers & Van Vark richt zich vooral op ondernemers in de uiteenlopende branches van het mkb. Daarbinnen zijn wij uitgegroeid tot een sterke regionale speler. Wij faciliteren diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een professional.

Als je wellicht minder hoge ambities hebt, maar wel een relevante opleiding en een gezonde werklust bezit, behoort ook een boeiende functie met veel aandacht voor coaching tot de mogelijkheden.

Reacties

Hou jij dus van een afwisselende job in een informele organisatie? Ben jij een enthousiaste dienstverlener die uitdaging zoekt? Dan stellen wij jou graag op in ons team!

Ben je geïnteresseerd en heb een relevante opleiding op mbo- of hbo-niveau, stuur ons dan een e-mail met je CV naar elibert@blankers-vanvark.nl

Stageplaats

Zoek je een stageplaats op mbo- of hbo-niveau in ons vakgebied, stuur dan een e-mail met je CV naar ons op. Wij bekijken dan of wij je een passende stageplaats kunnen bieden. Weet dat een succesvolle stageperiode zeker kan leiden tot een dienstverband. Wij komen in ieder geval graag met jou in gesprek.

Kortom, werken bij Blankers & Van Vark biedt mooie kansen!