Personeelsuitje Fort Lunet

01-08-2022
Voordat de eerste weer vakanties van start gingen zijn wij er gezamenlijk opuit getrokken. Ditmaal hadden wij een interactieve middag op het programma staan, in de vorm van een GPS-tandem speurtocht, gevolgd door een driegangendiner. Dit alles vond plaats in Raamdonksveer bij Fort Lunet.

Het was in eerste instantie nog maar de vraag of de activiteit door kon gaan. Al de gehele week waren de weerberichten ongunstig en lang werd er getwijfeld of een escape room niet een betere activiteit zou zijn. Gelukkig bleek op vrijdagmiddag dat de ergste buien achterwege zouden blijven en toen de zon zelfs doorkwam was het zeer aangenaam weer.

De groep werd opgesplitst in tweeën en kregen beide een GPS toebedeeld en een boek met opdrachten. Via de GPS moest een coördinaat gevonden worden en op de desbetreffende plek moest een opdracht uitgevoerd worden. Voor velen was het de eerste keer op een tandem wat op sommige momenten komische taferelen opleverde.

Na de fietstocht werd koers gezet richting Fort Lunet waar een driegangendiner op het menu stond. Hier hebben wij met elkaar de dag afgesloten en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar weer beter leren kennen.